CURSURI PENTRU ADOLESCENȚI ȘI ADULȚI 

1. Condiții de înscriere și desfășurare a cursului
Înscrierea la cursurile de limba germană oferite de German Kultur Haus se face în ordinea completării formularului de înscriere și plată a cursului, în limita locurilor disponibile. Locul în cadrul unei grupe de studiu este garantat în momentul achitării integrale a taxei de curs sau a unei prime tranșe în valoare de 50 % din taxa de curs. Achitarea facturii reprezinta acceptarea acestor termene si conditii, precum si a conditiilor contractuale. În cazul în care optați pentru plata în tranșe, nu se vor putea aplica eventuale reduceri sau promoții.

Modalități de plată:

  • cu ajutorul serviciului de plată online direct pe site;
  • prin virament bancar sau OP în baza facturii proforme emise de German Kulturhaus;

Grupele sunt formate din 5 – 10 participanți și sunt structurate în funcție de nivelul de cunoștințe – începător, intermediar sau avansat.

Locurile sunt limitate! În momentul formării unei grupe, după atingerea numărului maxim de participanți, în cazul în care mai există solicitări se formează o nouă grupă, astfel încât să se mențină eficacitatea procesului de învățare.
Taxa de curs nu include costul manualelor și al caietelor de activități.

Ședințele pierdute nu pot fi recuperate. Totodată menționăm faptul că, în cazul absenței la cursurile de limba germană, sumele aferente lecțiilor de la care s-a absentat nu se vor returna.

2. Retragerea sau anularea și returul
În situația achitării cursului sau tranșei și anunțării neparticipării prin mail la adresa contact@germankulturhaus din motive obiective cu min 3 zile înainte de începerea cursului, suma achitată va fi restituită cu reținerea unei taxe de înscriere în valoare de 200 lei. Dacă anunțarea nu se face cu min 3 zile înainte de începerea cursului, suma achitată nu va putea fi restituită. Dacă ați achitat prin transfer bancar sau cu plata online, vă rugăm să ne trimiteți datele bancare pentru a putea fi returnată suma ( IBAN și titular cont ).

În situația participării la un număr de ședințe, urmată de retragerea de la curs datorită unor situații imprevizibile sau obiective nu se vor rambursa sumele aferente ședințelor neefectuate.

German Kultur Haus își rezervă dreptul de a renunța la formarea unei grupei de studiu în cazul în care nu există un număr minim de 5 înscrieri pentru o anumită grupă. În cazul în care nu se poate oferi o variantă similară de curs agreată de către participant, German Kultur Haus va returna suma plătită integral, fără alte compensații.

3. Alti termeni și condiții

Continutul acestor precizari reprezinta expresia de vointa a partilor si tine loc de Contract. Contractul intra in vigoare la data completarii formularului de inscriere si achitarea cursului sau transei, producand efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

German Kultur Haus respectă legislația națională privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, toate informațiile primite la momentul înscrierii vor fi prelucrate în scopul derulării contractelor cu clienții/furnizorii și, pe baza consimțământului persoanei vizate, în scop de marketing și publicitate. Datele sunt colectate doar pentru aceste scopuri și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Sending
User Review
4 (4 votes)