#StaiAcasă ? Noi vă învățăm germana prin cursuri online !

Cauti cursuri limba germana online? Doriti sa vă îmbunătăți rapid limba germană? Ei bine ai ajuns exact unde trebuie ! Invatați limba germana prin inscrierea la cursurile online de înaltă calitate German Kulturhaus si se adreseaza cursanților adolescenti si adulți ce doresc sa isi imbunatateasca germana. Profesorii sunt vorbitori nativi ai limbii germane cu multa experiența în materie de predare germană.

Lista cursuri limba german online

Inscrieți-vă și beneficiați de acces la cursurile noastre de germană online pentru profesioniștii care doresc să își ducă cariera la nivelul următor.

Îmbunătățește-ți abilitatea de a găsi și aplica pentru locurile de muncă potrivite, dezvoltă-ți abilitățile de interviu și învață cum să faci performanță la locul de muncă cu încredere.

La fiecare nivel, cursurile online live impreuna cu profesori vorbitori nativi vă ghidează prin materiale, explică limbajul cheie și punctele gramaticale și îți oferă vocabular pe care îl poți folosi în viața de zi cu zi sau in afaceri.

Ce niveluri sunt disponibile? Avem cursuri online la niveluri de la începători până la avansați:

  • înveți o limbă foarte căutată de principalii angajatori din București și din țară de acasă sau de la birou;

  • optezi pentru modulul corespunzător nivelului tău în baza unei evaluări online și telefonice cu un trainer specializat;

  • ai nevoie doar de conexiune la internet și intri online la orele prestabilite ale modulului;

  • vei putea exersa toți cei 4 piloni care stau la baza învățării limbii: vorbire, înțelegere, scris, citit;

  • primești toate resursele în format pdf și word – manual, caiet de lucru, fișe de lucru.

Statul in casa iti poate deschide noi orizonturi, folositi timpul petrecut acasa si invatați germana online folosind cursurile noastre de înaltă calitate pentru a vă îmbunătăți rapid limba germană.

Tot ce aveti nevoie este un desktop sau laptop conectat la internet si puteti invata limba germana din confortul casei dumneavoastra. Profita si tu de timpul petrecut in casa si inscriete acum la un curs de limba germana online.

⭐⭐⭐⭐⭐ Am început cursul de germană cu nivelul A1, și am acumulat vocabular pe care l-am pus în dialoguri încă de la prima lecție de germană. Intenționez să folosesc limba germană la serviciu, de aceea consider cursul foarte util și vin aici cu plăcere.

Bianca, Cursuri Germana Incepatori

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

Înscrie-te la cursuri aici !

Folosim metode si instrumente online exceptional de eficiente pentru învățarea limbii germane!

Organizam cursuri online de limba germana, niveluri A1 incepatori A2 incepatori, B1 si B2 avansati. ✅ Inscrie-te acum la cursurile de germana exceptionale ⭐ ... promisiunea noastră: Deutsch sprechen ...Garantiert!
Înscrie-te la cursuri aici !
Sending
User Review
4.53 (118 votes)
Cursuri limba germana Online 🌐German KulturHaus

Cursuri limba germana Online ✅ Invata germana prin cursurile de germana online exceptionale‎ ⭐ Folosim metode eficiente online pentru învățarea limbii germane

Course Provider: Organization

Course Provider Name: German Kulturhaus