Suntem aici pentru a vă ajuta să învățați limba germană:

  • înveți o limbă foarte căutată la oră actuală de principalii angajatori din București și din țara;

  • comunici facil cu partenerii de la serviciu din țările vorbitoare de limbă germană;

  • îți aduci un plus semnificativ CV-ului tău pentru o carieră în era globalizării;

  • ca și student poți obține burse în Germania prin numeroasele programe de schimb existente;

  • îți îmbunătățești performanțele intelectuale și îți menții mintea tânără.

Localizarea pe harta Bucurestiului a centrului de limba germana - German Kulturhaus Bucuresti Sector 3 Strada Anton Pann 17A - Telefon: 0773973955

⭐⭐⭐⭐⭐ Am început cursul de germană cu nivelul A1, și am acumulat vocabular pe care l-am pus în dialoguri încă de la prima lecție de germană. Intenționez să folosesc limba germană la serviciu, de aceea consider cursul foarte util și vin aici cu plăcere.

Bianca, Cursuri Germana Incepatori

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

Înscrie-te la cursuri aici !

Folosim metode si instrumente eficiente pentru învățarea limbii germane!

Organizam cursuri de limba germana in Bucuresti, niveluri A1 incepatori A2 incepatori, B1 si B2 avansati. ✅ 30% Reducere pentru Cursurile de germana sectionate‎ ⭐ ... promisiunea noastră: Deutsch sprechen ...Garantiert!
Înscrie-te la cursuri aici !
Sending
User Review
4.72 (81 votes)
Cursuri limba germană București🥇German KulturHaus

Cursuri limba germană București ✅ 30% Reducere pentru Cursurile de germana sectionate‎ ⭐ Folosim metode eficiente pentru învățarea limbii germane

Course Provider: Organization

Course Provider Name: German Kulturhaus