• Modulul de primăvară: 27 februarie – 15 iunie 2023

  • Vacanțe: 7 – 18 aprilie, 1 mai, 1, 5 iunie 2023

  • Evaluare gratuită pe zoom în perioada ianuarie, februarie

  • Reducere 10% dacă ați mai urmat un curs la noi

    Reducere 5% la plata integrală

    • Reducerile se cumulează!
  • Reducere 10% la înscrierea alături de încă un frate, soră, prieten sau părinte la cursurile de adulți:)

  • Ședință demo gratuită în limitele locurilor disponibile

Echipa German Kulturhaus

Preșcolari 5 ani +

Luni și miercuri ora 17.00 – 17.50

27 ședințe Cost: 303 lei x 4 tranșe

Starter 7,8 ani

Luni și miercuri 17.30 – 18.30

27 ședințe Cost: 303 lei x 4 tranșe

A1.1 9-12 ani

Marți si joi 18.30 – 20.00

28 ședințe Cost: 420 lei x 4 tranșe

A1.2 9-12 ani

Marți si joi 18.30 – 20.00

28 ședințe Cost: 420 lei x 4 tranșe

A2.2 9 – 12 ani

Marți și joi 17.00 – 18.30

28 ședințe Cost: 420 lei x 4 tranșe

A1.3 8,9 ani

Luni și miercuri 18.30 – 20.00

27 ședințe Cost: 405 lei x 4 tranșe

A1.3 10 – 13 ani

Luni și miercuri de la 18.00 – 19.30

27  ședințe Cost: 405 lei x 4 tranșe

Începători adolescenți 13-16 ani

Marți și joi 17.00 – 18.30

28 ședințe Cost: 420 lei x 4 tranșe

Module de germană online, vara 2023 pentru copii 5 ani +

Un modul cu o saptamana tematica cu întâlniri zilnice dimineața sau seara

Profesoara de limba germana pentru copii online, Organizăm cursuri germană pentru copii online prin platforma zoom. Cursurile de limba germană online pentru copii se desfășoară în grupe restrânse de 5-9 copii cu vârste de: 5-6 ani, 7 -8 ani, 8 – 12. Înscrieri prin formularul de contact sau la telefon:0771163465, 0773973955

Parerile parintilor si bunicilor despre aceste cursuri pentru copii

recenzii de 5 stele germana pentru copiiBună , mereu mi-am dorit să învăț limba germană, și cum eu nu am avut ocazia să învăț când eram mică, am vrut ca acest lucru să fie posibil pentru copiii mei, ele să învețe cât de repede se poate. Am căutat pe internet variante și am găsit Kinder Kultur Haus. Le-am înscris pe fete și văzând că ele progresează foarte foarte repede, mi-am dat seama că ar trebui să țin și eu pasul cu ele, ca să putem să vorbim acasă, să cânt și eu cântecelele pe care ele le învață aici. Așa că am încercat să găsesc cursuri și pentru mine și am găsit tot aici la German kulturhaus un curs pentru adulți. Sunt foarte încântată, va recomand și vouă din tot sufletul.

Oana, Mama gemenelor, impartaseste opinia ei despre aceste cursuri de limba germana pentru copii

recenziii de 5 stele pentru cursuri germana pentru copiiBună ziua, vin cu fiul meu David de câteva luni la cursul de germană pentru copii aici la A1. Pentru noi venitul este mai problematic dimineața, dar mă bucur că odată intrat în sala de curs, văd că pofta de germană îi apare copilului meu. Observ că a făcut progrese în ultima vreme ceeace mă bucură foarte mult. Deși nu reușesc să îl fac să studieze prea mult acasă, remarc tosusi progrese în limba germană. Îl aud vorbind acasă în germană ceeace mă bucură foarte mult și cred că o să continuăm pe viitor deoarece consider că este important pentru el să învețe limbă germană. Iar doamna profesor cred că face progrese cu el după câte observ eu.

Mama lui David, isi spune parerea despre cursurile noastre de limba germana pentru copii.

recenzii de 5 stele germana pentru copii Din toamnă vin cu nepoțelul la acest curs de limbă germană și vreau să vă spun că a făcut progrese mari. Inițial a mai făcut un curs în altă parte unde nu prea îi plăcea, nu s-a acomodat cu respectivul grup. Dar aici îi place foarte mult și este încântat de ceeace face. Dimineața vine cu plăcere, nu întâmpinăm nici o rezistentă în a-l deplasa, în al trezi. Singura problemă este ca timpul între cusul de germana si cele de la scoală este scurt și asta implică să grăbim puțin lucrurile. Aici este bine, îi place, este încântat de cum prezintă domana profesoară și prin urmare o să continuăm acest curs probabil și anul viitor.

Parerera Bunicului, opinia unui bunic despre aceste cursuri de limba germană pentru copii

recenzii de 5 stele germana pentru copii Bună ziua, eu sunt Bunica, nepoțelul mește este în vârstă de nouă ani, este elev în clasa a ÎI-a și vin de la începutul acestui an școlar la lecții de limbă germană la Kinder Kulturhaus. Există o idee preconcepută potrivit căreia limbă germană este o limbă neprietenoasă, dificilă și greu de asimilat de către copiii de vârstă mică. Cu toate acestea pot sa vă spun că nepotul meu este încântat de lecțiile pe care le urmează aici. Are o extraordinar de bună relaționare cu domnișoară profesoară și cu tot personalul. Orele se desfășoară într-o admosfera relaxată, copiii sunt plini de veselie și asimuleaza foarte ușor conținuturile didactice. În plus față de acest lucru, admosfera în general este foarte plăcută atât pentru aparținători, pentru însoțitori nu numai pentru copii, iar locul unde se află centrul cultural este ușor accesibil, este foarte aproape de centrul orașului și se poate ajunge foarte lejer din toate părțile orașului. Recomand tuturor cu căldură lecțiile de limbă germană care se desfășoară în cadrul Kinder Kulturhaus.

Parerea Bunicii, bunica unui nepotel de 9 ani, elev in clasa a II a despre aceste cursuri de germana

recenzii de 5 stele germana pentru copii

Parerea Mamei, unei cursante
Sending
User Review
4.82 (11 votes)