Vorbește limba germană cu un trainer cu limba germană maternă. Acesta este un curs practic, online de conversație organizat de German Kulturhaus.

Cui se adresează cursul de conversație în limba germană?

Acest curs de conversație în limba germană se adresează tuturor celor care stăpânesc teoria, dar nu și conversația și își doresc să îşi perfecţioneze cunoştinţele și abilitățile de a conversa.

(Pentru cei ce au finalizat modulul A2 și care vor sa își mențină cunoștințele și sa își dezvolte vocabularul)

Când și unde se desfășoară cursul conversațional?

Cursul de conversație în limba germană se va desfășura în fiecare vineri, online de la 17.00 – 18.30.Grupa se formează cu minim 5 participanți și maxim 8.

Cât durează și cât costă?

Durata acestui curs de conversație în limba germană este de 7 ședinte și costă 490 lei.

Poți participa și la ședințe individuale. Costul este 80 lei per ședință.

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

Verifică programul cursurilor aici !
Solicită detalii la tel 0773.973.955
Evaluare Nivel Gratuita
Sending
User Review
4.19 (21 votes)