Cui se adreseaz─â?
Cursul de limba germana pentru incepatori A1.1 se adreseaz─â tinerilor ╚Öi adul╚Ťilor f─âr─â precuno╚Ötin╚Ťe de limba german─â;

C├ó╚Ťi cursan╚Ťi sunt ├«ntr-o grup─â?
Grupa cuprinde ├«ntre 5 – 9 cursan╚Ťi;

Când se desfășoară?

Ne ├«nt├ólnim de 2 x pe s─âpt─âm├ón─â, mar╚Ťi ╚Öi joi de la 18.30 la 20.00 din 16 septembrie 2021

Unde se desfășoară?
Cursurile se vor desf─â╚Öura ├«n loca╚Ťia German Kulturhaus din Str. Anton Pann, Nr. 17 A, Bucure╚Öti Sector 3;

Care este pre╚Ťul unui modul?

ÔşÉ Pre╚Ť promo╚Ťional -25%:
├Än mod normal un astfel de curs are un┬ápre╚Ť de 1050leiÔÇô .┬á┬áÔťů┬áProfit─â acum de aceast─â promo╚Ťie de 787 lei / modul!

Manualul cu CD-uri se achit─â separat, 65 lei.

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile str─âine pe care le cunoa╚Ötem ╚Öi ├«n care comunic─âm ├«╚Öi pun amprenta asupra modului nostru de g├óndire, ne structureaz─â creierul ├«ntr-un fel anume, cre├ónd noi leg─âturi neuronale. Germana ofer─â structur─â logic─â g├óndirii oric─âruia o ├«nva╚Ť─â indiferent de v├órst─â.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechenÔÇŽ.garantiert! V─â putem garanta c─â odat─â intra╚Ťi ├«n universul limbii germane v─â ve╚Ťi sim╚Ťi atra╚Öi de a ├«nv─â╚Ťa mai mult ╚Öi a performa ├«n aceast─â limb─â.

Echipa noastr─â de trainer dedica╚Ťi, prin devotamentul ╚Öi profesionalismul lor,┬á v─â va aduce cu fiecare modul mai aproape de st─âp├ónirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook ╚Öi Google ( aici ╚Öi aici) vorbesc mai detaliat despre felul ├«n care ne ducem la ├«ndeplinire misiunea.

  • S─âli de curs spa╚Ťioase dotate cu AC

  • Loca╚Ťie central─â – Zona Unirii

  • Acces rapid la Metrou si RATB

  • Modul conversa╚Ťional inclus


Am ├«nceput cursul de german─â┬ácu nivelul A1, ╚Öi am acumulat vocabular pe care l-am pus ├«n dialoguri ├«nc─â de la prima lec╚Ťie de german─â. Inten╚Ťionez s─â folosesc limba german─â la serviciu, de aceea consider cursul foarte util ╚Öi vin aici cu pl─âcere.

Bianca despre acest curs de limba germană pentru începători


cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 steleIn acest video gasesti parerea Irinei 23 ani despre cursurile rapide de initiere in limba germana.

Irina despre cursurile de germana pentru incepatori, In acest video gasesti parerile cursantilor absolventi ai cursurilor rapide de initiere in limba germana.

cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 stele Invata limba germana pas cu pas prin metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla, prin ascultare de materiale audio, conversatie, ascultare, scriere si multe alte metode interactive.

Oana, Invata limba germana pas cu pas prim metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla
Sending
User Review
4.62 (73 votes)