Curs limba germană începatori nivel A1

Curs practic de limba germană pentru începatori, copii 7 ani + , ulterior ei formează grupe pe categorii de vârstă. Cursul de limba germană A1 se împarte în 3 module: A1.1, A1.2, A1.3. Fiecare modul cuprinde 32 de ședințe, în total 64 de ore didactice.

O ședință este formată din doua ore didactice a câte 45 de minute unite, respectiv 90 de minute. Ne întâlnim de două ori pe săptămână pe întreg parcursul unui semestru școlar.

Costuri: 1600 lei/modul, sumă achitabilă în 5 tranșe egale de 320 lei/luna.*

*Dupa prima saptamana de participare, cursantul se poate razgandi, si va ceda locul altui cursant. Astfel i se va restitui intreaga suma achitata.

Bianca Theodoru vorbește despre cursurile de limba germană pentru copii nivel A1 nivel incepatori


Acum și copilul dumneavoastră poate învața germană de nivel A1 incepatori în mod plăcut !

  • Săli de curs spațioase dotate cu AC

  • Locație centrală – Zona Unirii

  • Acces rapid la Metrou si RATB

  • Modul conversațional inclus

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă propovăduind spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Acest centru de învățare a limbii germane s-a constituit în 2017 și este beneficiarul unui proiect cu fonduri europene prin care s-au achiziționat echipamente tehnologice și softuri de ultimă generație pentru a oferi cele mai moderne mijloace de predare.

Firma este înregistrată în Registrul Comerțului cu nr. J40/8010/2017 cu datele

SC Kinder Kultur Haus SRL

CUI 37663096

Sediul social: str Afînata, nr 6, sect. 1 București


Banca: ING
SWIFT: INGBROBU
IBAN(RON): RO48INGB0000999908747798

Inscrie-te la curs aici !
Solicita detalii la tel 0773.973.955
Sending
User Review
5 (4 votes)
🧒 Curs limba germană pentru copii nivel A1 incepatori

Curs practic de limba germană pentru începatori, copii 7 ani + , ulterior ei formează grupe pe categorii de vârstă. Cursul de limba germană A1 se împarte în 3 module: A1.1, A1.2, A1.3. Fiecare modul cuprinde 32 de ședințe, în total 64 de ore didactice.

Course Provider: Organization