Curs practic de limba germană pentru începatori, copii 7 ani +. Cursul de limba germană A1 se împarte în 3 module: STARTER, A1.1 și A1.2.

Modulul Starter cuprinde 33 ședințe de 60 min, pe parcursul primului modul (26 septembrie 2022 – 15 februarie 2023 cu liber în vacanțele școlare)

Program: Luni, miercuri 17.30 – 18.30

Cost: 2 transe de 660lei/ 3 transe de 440 lei/ 4 transe de 330lei

*AVEȚI POSIBILITATEA PARTICIPĂRII LA O ȘEDINȚĂ DEMO GRATUITĂ

  • Trainerii folosesc materiale interactive

  • Copiii pot învăța online oriunde s-ar afla

  • Cursurile au loc pe platforma Zoom premium

  • Modul conversațional inclus

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

Sending
User Review
4 (15 votes)