Curs online live de limba germană cu profesor pentru copiii care încep învățarea limbii germane. Acesta se adreseaza copiilor care nu au mai făcut germană în trecut sau care au făcut modulul Starter – caz în care vor urma modulul A1.1 pentru copii cu precunoștințe. Iată ce vor învăța ei în acest modul:

🍀 – 200 lei Happy Hour la înscriere!

  • Trainerii folosesc materiale interactive

  • Copiii pot învăța online oriunde s-ar afla

  • Cursurile au loc pe platforma Zoom Premium

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

Sending
User Review
4.25 (12 votes)