Curs online de limba germană pentru copiii care nu au mai făcut în trecut limba germană. Ei vor combina jocuri, cantece cu lucrul din manualul dedicat primului nivel de limba germana. Aici vor invata alfabetul si se vor juca intai cu literele in germana, apoi vor incepe sa scrie cu litere mari de tipar primele cuvinte si propozitii in limba germana. Vor citi texte scurte si dialoguri intre personajele cartii si vor lucra pe manual exercitiile interactive din domeniile apropiate lor precum sporturi, locuri de petrecut timpul liber, activitati si materii la scoala, lumea animalelor, a numerelor, continente si tari.

  • Trainerii folosesc materiale interactive

  • Copiii pot învăța online oriunde s-ar afla

  • Cursurile au loc pe platforma Zoom Premium

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

Sending
User Review
4.5 (8 votes)