Cui se adresează?
Cursul de limba germană B1.1 se adresează tinerilor și adulților care au finalizat nivelurile A1 și A2. Înscrierea se face în urma unei evaluări prealabile la 0773 973 955;

Câți cursanți sunt într-o grupă?
Grupa cuprinde între 5 – 9 cursanți;

Când se desfășoară sesiunile online live?

Ne întâlnim exclusiv online, cele 50 ore didactice sunt împărțite în ședințe:

 Grupa intensiva: luni, miercuri, vineri  de la 18.30 – 20.00 din 20 martie 2023 

✅ OFERTĂ DE PAȘTI Înscrieri acum la prețul de 1224 lei / modul ! 

Puteți beneficia de o ofertă personalizată cu următoarele reduceri față de prețul listat:

10 % reducere dacă ați mai urmat un curs la noi

10% reducere la înscrierea alaturi de un prieten ( sau curs pentru copii )

10% reducere pentru cursanții noi care achită cu 10 zile înainte de începerea cursului – urmăriți timer-ul cursului

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

  • Sesiuni online pe Skype sau Zoom

  • Profesor specializat exclusiv pe limba germană

  • Manual, caiet de lucru și livrabile gratuite în format pdf sau word

  • Modul conversațional inclus


Am început cursul de germană cu nivelul A1, și am acumulat vocabular pe care l-am pus în dialoguri încă de la prima lecție de germană. Intenționez să folosesc limba germană la serviciu, de aceea consider cursul foarte util și vin aici cu plăcere.

Bianca despre acest curs de limba germană pentru începători


cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 steleIn acest video gasesti parerea Irinei 23 ani despre cursurile rapide de initiere in limba germana.

Irina despre cursurile de germana pentru incepatori, In acest video gasesti parerile cursantilor absolventi ai cursurilor rapide de initiere in limba germana.

cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 stele Invata limba germana pas cu pas prin metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla, prin ascultare de materiale audio, conversatie, ascultare, scriere si multe alte metode interactive.

Oana, Invata limba germana pas cu pas prim metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla
Sending
User Review
4.39 (18 votes)