Cui se adresează?
Cursul de limba germană A1.2 se adresează tinerilor și adulților care au finalizat modulul A1.1. Înscrierea se face în urma unei evaluări prealabile gratuite la 0773 973 955;

Câți cursanți sunt într-o grupă?
Grupa cuprinde între 5 – 9 cursanți;

Când se desfășoară sesiunile online live

Grupa de dimineață marți și joi de la 8.00 – 10.00 din 5 octombrie 2021 sau

Grupa de seară luni și miercuri de la 19.00 – 20.30 din 27 octombrie 2021

 ✅ Înscrieri acum la prețul de 825 lei / modul! ⭐ 

⭐ Modulele sunt reduse de la 1100 lei!

Care este durata?

Modulul cuprinde 40 ore didactice 

Manualul se poate comanda sau primi de la noi in  format pdf.

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

  • Sesiuni online pe Skype sau Zoom

  • Profesor specializat exclusiv pe limba germană

  • Manual, caiet de lucru și livrabile gratuite în format pdf și word

  • Modul conversațional inclus


Am început cursul de germană cu nivelul A1, și am acumulat vocabular pe care l-am pus în dialoguri încă de la prima lecție de germană. Intenționez să folosesc limba germană la serviciu, de aceea consider cursul foarte util și vin aici cu plăcere.

Bianca despre acest curs de limba germană pentru începători


cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 steleIn acest video gasesti parerea Irinei 23 ani despre cursurile rapide de initiere in limba germana.

Irina despre cursurile de germana pentru incepatori, In acest video gasesti parerile cursantilor absolventi ai cursurilor rapide de initiere in limba germana.

cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 stele Invata limba germana pas cu pas prin metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla, prin ascultare de materiale audio, conversatie, ascultare, scriere si multe alte metode interactive.

Oana, Invata limba germana pas cu pas prim metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla
Inscrie-te la curs aici !
Solicită detalii la tel 0773.973.955
Evaluare Nivel Gratuita
Sending
User Review
4.33 (12 votes)