Cui se adresează?
Cursul de limba germană A1.1 se adresează tinerilor și adulților care nu au cunoștințe de limba germană.

Câți cursanți sunt într-o grupă?
Grupa cuprinde între 6 – 9 cursanți;

Când se desfășoară sesiunile online live? 

Programul ONLINE :

Grupa de seară  marți și joi de la 18.00 – 20.00 din 19 octombrie 2021 sau

Grupa de seară  marți și joi de la 18.30 – 20.00 din 2 noiembrie 2021 sau

Grupa de dimineață  luni și miercuri de la 8.00 – 9.30 din 15 noiembrie 2021 

Care este prețul unui modul?

  ✅ Înscrieri acum la prețul de 787 lei / modul !  Module reduse de la 1050 lei!

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

  • Sesiuni online pe Skype sau Zoom

  • Profesor specializat exclusiv pe limba germană

  • Manual, caiet de lucru și livrabile gratuite în format pdf sau word

  • Modul conversațional inclus


Am început cursul de germană cu nivelul A1, și am acumulat vocabular pe care l-am pus în dialoguri încă de la prima lecție de germană. Intenționez să folosesc limba germană la serviciu, de aceea consider cursul foarte util și vin aici cu plăcere.

Bianca despre acest curs de limba germană pentru începători


cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 steleIn acest video gasesti parerea Irinei 23 ani despre cursurile rapide de initiere in limba germana.

Irina despre cursurile de germana pentru incepatori, In acest video gasesti parerile cursantilor absolventi ai cursurilor rapide de initiere in limba germana.

cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 stele Invata limba germana pas cu pas prin metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla, prin ascultare de materiale audio, conversatie, ascultare, scriere si multe alte metode interactive.

Oana, Invata limba germana pas cu pas prim metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla
Inscrie-te la curs aici !
Solicită detalii la tel 0773.973.955
Evaluare Nivel Gratuita
Sending
User Review
4.22 (51 votes)