Cui se adresează?
Cursul de limba germană A1.1 se adresează tinerilor și adulților care nu au cunoștințe de limba germană.

Câți cursanți sunt într-o grupă?
Grupa cuprinde între 6 – 9 cursanți;

Când se desfășoară sesiunile online live? 

Programul ONLINE :

Grupa de dimineață luni și miercuri 8.00 – 9.30  din 8 februarie 2023 sau

Grupa de weekend sâmbătă 10.00 – 12.15  din 18 februarie 2023 sau

Grupa de weekend sâmbătă 10.00 – 12.15  din 25  februarie 2023 sau

Grupa de seară marți și joi 18.30 – 20.00  din 28 februarie 2023 

Care este prețul unui modul?

   ✅ Înscrieri acum la prețul de 1100 lei / modul !  Puteți beneficia de o ofertă personalizată cu următoarele reduceri față de prețul listat:

10 % reducere dacă ați mai urmat un curs la noi

10% reducere la înscrierea alaturi de un prieten ( sau curs pentru copii )

10% reducere pentru cursanții noi care achită cu 10 zile înainte de începerea cursului – urmăriți timer-ul cursului

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării.

Limbile străine pe care le cunoaștem și în care comunicăm își pun amprenta asupra modului nostru de gândire, ne structurează creierul într-un fel anume, creând noi legături neuronale. Germana oferă structură logică gândirii oricăruia o învață indiferent de vârstă.

Slogan-ul nostru este Deutsch sprechen….garantiert! Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă.

Echipa noastră de trainer dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă va aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Recenziile noastre de pe Facebook și Google ( aici și aici) vorbesc mai detaliat despre felul în care ne ducem la îndeplinire misiunea.

 • Sesiuni online pe Skype sau Zoom

 • Profesor specializat exclusiv pe limba germană

 • Manual, caiet de lucru și livrabile gratuite în format pdf sau word

 • Modul conversațional inclus


Am început cursul de germană cu nivelul A1, și am acumulat vocabular pe care l-am pus în dialoguri încă de la prima lecție de germană. Intenționez să folosesc limba germană la serviciu, de aceea consider cursul foarte util și vin aici cu plăcere.

Bianca despre acest curs de limba germană pentru începători


cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 steleIn acest video gasesti parerea Irinei 23 ani despre cursurile rapide de initiere in limba germana.

Irina despre cursurile de germana pentru incepatori, In acest video gasesti parerile cursantilor absolventi ai cursurilor rapide de initiere in limba germana.

cursuri germana pentru companii cu recenzii de 5 stele Invata limba germana pas cu pas prin metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla, prin ascultare de materiale audio, conversatie, ascultare, scriere si multe alte metode interactive.

Oana, Invata limba germana pas cu pas prim metode moderne si vei descoperi ca limba germana este simpla
 • I highly recommend GermanKulturhaus! Great and kind people, from admin team to trainers! I have only studied with Dragos so far and I can recommend him with all the confidence,... mai mult

  thumb Mariana Matei
  December 5, 2022
 • Atmosfera foarte placuta si relaxata in timpul cursurilor. Profesorii sunt dedicati, intelegatori si isi structureaza foarte bine informatiile pe care urmeaza sa le prezinte. Apreciez ca sunt putine persoane in... mai mult

  thumb Bianca Salop
  December 5, 2022
 • Intotdeauna mi-am dorit sa invat limba germana, am ajuns la acest curs, si intradevar este o experienta foarte frumoasa. Un curs interactiv, bine structurat. Va multumesc ca ma ajutati sa... mai mult

  thumb Cristian Mihailescu
  December 5, 2022
 • Baiatul meu a inceput cursurile de incepatori la varsta de 8 ani. Desi era cel mai mic din grupa asta nu l-a impiedicat sa inceapa sa iubeasca germana, chiar daca... mai mult

  thumb Manuela Milcu
  September 5, 2022
 • Buna ziua, Desi cursul pentru prescolari a fost online, impresia din timpul cursurilor este ca profesorul a reusit sa ii faca atenti si sa interactioneze intr-un mod placut cu ei.

  thumb Ganta Alex
  September 5, 2022
 • Recomand acest curs pentru limba germana. O experienta foarte placuta. Doamna profesoara Raluca este foarte ok, modul de predare te face sa intelegi foarte bine. Voi continua acest curs.

  thumb Ionut Dorian
  September 5, 2022
 • Foarte bune cursurile, recomand. Instructorii au foarte mult tact pedagogic iar copiii participa cu placere la cursuri.

  thumb Ioana Alexandru
  September 5, 2022
 • I highly recommend German Kulturhaus and I enjoyed the modules I practiced here.

  thumb Sorin Stratulat
  August 5, 2022
 • Recomand cu caldura orele de germana de la German Kulturhaus! Cursurile sunt bine ajustate pentru fiecare nivel si mediul e placut . Am pornit de la zero am ajuns la... mai mult

  thumb Cristina Frunza
  August 5, 2022
 • Cursurile urmate la Germankulturhaus sunt de foarte buna calitate, prin calitate ma refer atât la pregătirea trainerilor cât și la modul interactiv de desfășurare al orelor de curs. De asemenea... mai mult

  thumb Yne Y
  July 5, 2022
Sending
User Review
4.17 (81 votes)